Boja godine 2022.

Nova 2022. godina će sijati u boji godine Dusty pink - Family 100E. Boja godine 2022. je praljavo roza, nježna i ženstvena, koja sa svojim zemljanim tonom zrači osjećaj domaćeg, mirnoću, toplinu i sigurnost.

Svojom trendovskom nijansom izražava najnovije smjernice iz oblasti mode, enterijera i arhitekture. Preporučujemo kombinaciju sa mekim, posebno bež i smeđkastim zemljanim nijansama, te sa toplim drvetom, tekstilom i metalima, kao što su rose gold i bakar, ili sa hladnijim, sivim nijansama.

Pošto je pri dizajniranju unutrašnjih prostora odabir boje naš prioritet, bitno je koje nijanse i koje kombinacije boja, tekstura i materijala ćemo u sljedećoj godini koristiti u našim prostorima u kojima boravimo.

   

   

Boja godine 2022. u nama budi prijatne osjećaje te u unutrašnjim prostorima osigurava dobro raspoloženje i da se dobro osjećamo. Značaj odabrane nijanse boje godine 2022. u sebi udružuje nježnost, privlačnost, toplinu, strast i energiju, kao i inspiraciju, strpljenje, predanost i motiviranost, jednom riječju - ženstvenost, kojoj niko ne može odoljeti.

   

   

 

'''Kada odaberem prave boje... dočaraju mi najljepša jutra.
I kroz dan njeguju moju najnježniju stranu.
Motiviraju me da ostanem kreativna, samouvjerena...
i da se usudim razmišljati izvan okvira.
Brinu da se u svom domu uvijek osjećam udobno i zadovoljno.
Moj život je ljepši u pravim bojama."

   

   

U ton karti JUB Favourite Feelings ćete je pronaći pod oznakom Family 100E zajedno sa ostalim svjetlijim i tamnijim nijansama (od A do F), koje će biti odgovarajuće za kombinacije u svim prostorijama vašeg doma.

Boja godine 2022. - DUSTY PINK
Boja godine 2022. - DUSTY PINK
Boja godine 2022.
Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba