Boja godine 2023

Inspiracija iz prirode i misao na našu planetu su odredili izbor JUB-ove boje godine 2023. Njena priča proizilazi iz postavljene misije: smanjiti otpatke, više reciklirati, ponovo koristiti sirovine i promišljeno voditi brigu o našoj okolini. Zvijezda 2023. godine je tako postala nebesko plava nijansa Freedom 520D.

 

Kreirajte sklonište u svom domu i srcu. Dodirnite nebo, osjetite prirodu i iznova osmislite svoj dom. Svoj dom želimo pretvoriti u sigurno sklonište gdje se možemo opustiti, zaboraviti na stres radnog dana i uživati u kvalitetnom životnom okruženju te vremenu sa svojom porodicom.

   

   

Preplitanjem različitih plavih ili sličnih tonova sa hladnog spektra karte boja (npr. zelenoj, tirkiznoj) na uzorcima namještaja, zidnim tapetama ili u dekorativnim dodacima, kao što su zavjese, tepisi, jastuci, keramika sa retro uzorcima i sobne biljke, postižemo umirujući efekat i razbijamo monotoniju.

   

 

Dodavanjem dopunjujućih toplijih tonova (npr. zlatna, žuta, narandžasta), kao što su masivno drvo, pletene teksture ratana, matirani brušeni metal toplih tonova - mesinga i bakra, tkanine vatrenih i sunčanih nijansi, u ambijent unosimo više pokretljivosti i dramatičnosti.

 

Iznova kreirani i korišteni prirodni komadi vašem prostoru dodaju bogatstvo osjećaja te bezvremenske kvalitete.

   

   

 

Priroda nam daje život, sačuvajmo je. Za nas je ključno kreiranje prijatnog životnog prostora za trenutke koji vam daju podršku u životu. U JUB-u, dobijenim certifikatom EU Ecolabel, koji podrazumijeva cijeli životni ciklus proizvoda (LCA) i osigurava smanjenje njegovog efekta na okoliš, podupiremo održivi razvoj za našu planetu - naš dom. Priroda nije samo izvor inspiracije, ona je život. Za vas smo je sačuvali u nebesko plavoj boji.

   

   

      

 

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba