Zaštita za drvo i metal

Drvo dar prirode

Drvo i metal su važni konstrukcijski i dekorativni elementi pri izgradnji naših domova. Za njihovu zaštitu smo u firmi JUB zaokružili ponudu u okviru robne marke JUBIN koja uključuje transparentne i pokrivne premaze visoke kvalitete i odličnih karakteristika. Proizvodi su rezultat višegodišnjih istraživanja i odgovaraju svim zakonskim zahtjevima i standardima s područja razvoja lazurnih i pokrivnih premaza. Drvo u svom osnovnom obliku daje svojevrstan pečat prisutnosti prirode u našem domu. Drvene obloge na fasadi i u unutrašnjim prostorima te namještaj od prirodnog drveta stvaraju osjećaj topline doma. Drvo je kao prirodni materijal, na žalost, podložno starenju i napadima raznih štetočina zato ga je potrebno odgovarajuće štititi i njegovati. Za zaštitu možemo upotrebljavati lazurne premaze koji radi prozirnosti zadržavaju teksturu drveta vidljivom ili pokrivne boje u različitim nijansama koje su na raspolaganju na JUMIX sistemu nijansiranja. Lazurni premazi JUBIN s prozirnim mikro pigmentima prodiru zajedno s vezivom u drvo i daju obojenoj površini čudesan estetski izgled.

 

Savjeti
Zaštita drveta

Obnova branda Jubin je korak prema ostvarivanju težnje i očekivanja naših kupaca. Ekološku vodenu liniju JUBIN smo obogatili vrhunski kvalitetnim proizvodom JUBIN Metal primjer, kojeg karakterizira dobro prianjanje na različite metale (uključujući boju), proizvod JUBIN Metal će poboljšati i osigurati jednostavniji rad pri zaštiti metala. Proizvodi će biti na raspolaganju za novu sezonu s novom slikom.

Zaštita i njega metala

U našem domu često nalazimo i metalne površine koje su podložne hrđanju, zato je i njima nužna antikorozivna zaštita, a istovremeno obojena površina postaje privlačnija. Među proizvodima marke JUBIN svakako trebamo izdvojiti JUBIN METAL. Emajl odlično štiti metalne površine bez prethodnog nanošenja temeljnog premaza. Proizvod ima odlična antikorozivna svojstva te se može nanositi direktno na hrđu.

Jub Design Studio

Pristupite

Ton karta

Pogledajte
Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba