JUBIN i kapljica inspiracije

Drvo i metal su bitni konstrukcijski i dekorativni elementi pri gradnji naših domova.

Za obaveznu zaštitu zaokružili smo ponudu u okviru robne marke JUBIN, koja uključuje transparentne i pokrivajuće premaze visoke kvalitete i odličnih karakteristika. Proizvodi su plod višegodišnjih istraživanja i u skladu su sa svim zakonskim regulativama i standardima iz oblasti razvoja lazurnih i pokrivajućih premaza.

 

Proizvod godine za nove, poboljšane, promijenjene i inovativne proizvode, koje su kao najbolje u svojim kategorijama odabrali potrošači dobio je i  proizvod JUBIN Decor universal, koji je najbolji odabir za dekorativnu zaštitu drvenih i metalnih površina u sistemu sa odgovarajućim temeljnim premazom.

Upotrebljava se za: igračke, drvene konstrukcije na strehama, ograde, namještaj, radijatore i radijatorske cijevi, kućišta mašina, konstrukcije nadstrešnica... Omogućava odličnu pokrivnost i UV-zaštitu od vremenskih uticaja. 

Prikladan je kako za vanjske tako i za unutrašnje prostore, jer je bez neprijatnog mirisa, odlikuje ga dugotrajna postojanost. Ima veoma nisku emisiju u prostoru te je za okolinu i korisnika prijatan proizvod, što potvrđuje A+ certifikat.

 

 

 

Ako su vaš odabir proizvodi novih generacija, bez neprijatnih mirisa, sa velikim izborom nijansi, namijenjeni zaštiti metalnih površina u enterijeru ili zaštićenom eksterijeru, nudimo vam JUBIN proizvode na vodenoj bazi. 

 

Zaštita i dekoracija drveta i metala

 

 

 

Mogućnosti nijansiranja

 

 

Prikladno za igračke

 

 

 

Bez neprijatnog mirisa

 

 

 

UV-zaštita od vremenskih uticaja

 

 

 

Prikladno za košnice

 

NJEGA DRVETA

Drvo u svom osnovnom obliku daje svojevrstan pečat prisustva prirode u našem domu. Drvene obloge na fasadi i u unutrašnjim prostorima, te namještaj od prirodnog drveta, daju nam osjećaj topline i domaćeg.

 

 

 

Drvo je izloženo starenju i raznim štetočinama, zato ga je potrebno odgovarajuće zaštititi i njegovati. 

 

 

 

Za zaštitu drveta možemo koristiti lazurne premaze, kod kojih radi prozirnosti tekstura drveta ostaje vidljiva ili pokrivajuće boje u različitim nijansama, koje su dostupne i u sistemu JUMIX. 

 

NJEGA METALA

 

Metal je bitan konstrukcijski i dekorativni element pri izgradnji naših domova. Za njegovu zaštitu možete birati pokrivajuće premaze visoke kvalitete i odličnih karakteristika. 

 

 

 

Metalne površine je radi hrđanja  obavezno potrebno  zaštititi od korozije, a istovremeno obojena površina postaje i prijatnija.

 

 

 

Proizvodi novih generacija, bez neprijatnih mirisa, sa velikim izborom nijansi, namijenjeni zaštiti metalnih površina u enterijeru ili zaštićenom eksterijeru.

 

Za zaštitu metala i drveta su dostupna sistemska rješenja robne marke JUBIN.

Pogledajte proizvode JUBIN U NOVOM RUHU, koji uključuju transparentne i pokrivajuće premaze.

JUBIN proizvodi za metal
JUBIN proizvodi za metal
JUBIN proizvodi za drvo
JUBIN proizvodi za drvo
JUBIN i kapljica inspiracije
Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba