Ispuni Fit test i osvoji super nagrade

Ptičice već cvrkuću, jako je bitno očuvati aktivan životni stil. Ako si aktivan osjećaš se bolje, čuvaš kondiciju i ujutru se budiš sa osmjehom. Zima i ljenčarenje su sada završeni, proljeće je doba za aktivno provođenje vremena. I proljeće je pred vratima! S njime i ideje o svježe obojenim zidovima. JUB vjeruje da je bitno biti aktivan i da je i bojenje zabavna fizička aktivnost. Bojenje je zabavan posao, a posebno ako čovjek ima dovoljno fizičke kondicije. Na sličan način kao što je dobro pripremiti se za skijanje prije sezone, tako se i za bojenje možemo dodatno fizički pripremiti. JUB je zato pripremio seriju aktivnih i zabavnih vježbi, kojima se možemo fizički pripremiti za bojenje te se time pobrinuti da to bude ugodan i ne previše naporan posao.

Upoznaj Ninu i Roka

JUPOL Bojatlon predstavlja Ninu i Roka, koji će s vama vježbati i pripremiti vas da ćete s mišićima lakše bojiti. Nina je već aktivna i JUPOL Bojatlon vježbe je već savladala, a Rok Škrlep, poznati voditelj televizijskog kviza i stand up komičar, sa bojenjem, kako kaže, ima manje iskustva, zato ga čeka još dosta treninga. JUPOL Bojatlon vježbe su prikladne za Roka, za vas, za djecu i sve, koji bi voljeli imati svježe obojene zidove. Vježbe su kratke, zabavne i uključuju vježbe za ruke, vježbe za snagu te cijelo tijelo. Uključuju i neobične rekvizite za vježbanje, kao što su molerski valjak, kantice boje, traka za lijepljenje, ljestve i slično. Dobijanje kondicije i mišića za bojenje svakako može biti zabavno i drugačije od klasične vježbe. Za bojenje zapravo možete trenirati i kod kuće u dnevnoj sobi. Svi koji bi voljeli aktivno trenirati sa nama i zatim lakše bojili, mogu pogledati sve vježbe na www.jupol-bojatlon.jub.ba.

Tokom trajanja Bojatlon kampanje i aktivnih priprema na bojenje možete učestvovati i u nagradnoj igri, uz pomoć koje ćemo prikupljati humanitarne lončiće boje. U saradnji sa Pomozi.ba želimo pomoći socijalno ugroženim osobama. FIT test i provjerite u kakvoj ste fizičkoj spremi za bojenje vašeg doma. Time učestvujete u izvlačenju za praktične nagrade i ujedno doprinosite sa lončićem boje koji ćemo donirati za obnovu kuća onima kojima je to najpotrebnije. JUPOL Bojatlon će vas sa aktivnim pripremama na bojenje, sa vježbama, sa Ninom i Rokom, nagradnom igrom, humanitarnom notom i aktivnostima na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, na zabavan način uvesti u sezonu bojenja. Aktivirajte se i vi i pridružite nam se u JUPOL Bojatlonu.

 

  

 

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba