JUPOL ove godine slavi 50 godina!

Društvo JUB u ovoj godini obilježava jubilarne godišnjice – 100 -godišnjicu imena JUB i 50 godina robne marke JUPOL. Robna marka JUPOL koja je u proteklih 50 godina postala sinonim za kvalitetne unutrašnje zidne boje, tijesno je povezana sa razvojem firme. Danas je to njegova najjača robna marka i također najveći prodajni uspjeh, koje povezuju već milioni zadovoljnih i vjernih potrošača različitih generacija.

Ovaj jubilej biće obilježen i sa više od 5.000 kilometara dugim putovanjem kante JUPOL kroz 10 država, čime JUB želi simbolično povezati sva tržišta gdje je robna marka JUPOL prisutna već 5 decenija. JUPOL će tako od države do države kao zahvalu za dugogodišnje povjerenje miliona, ponosno prenositi lijepe želje, misli i sreću onima kojima je najviše potrebna.

  

 

JUPOL putuje. JUPOL povezuje.

JUPOL kao robna marka je u ovih 50 godina povezala na milione ljudi, jer je i na mnogim stranim tržištima prisutan već sva desetljeća.  Početak svečane proslave jubileja 50-godišnjice JUPOL-a, JUB će obilježiti već na prvi dan proljeća, kada će početi put JUPOL-a kroz 10 država. Kanta JUPOL će svoje putovanje početi u Makedoniji, na Kosovu i u Crnoj Gori, zatim će nastaviti u Srbiji, BiH i u Hrvatskoj, a potom će nakon posjete Mađarske, Slovačke i Češke, svoj put završiti u Sloveniji, gdje će stići početkom mjeseca juna, mjeseca u kojem JUPOL slavi svoj 50. rođendan. Na ovom putu, svako ko bude pratio ovo putovanje JUPOL-a, u svojoj državi na internet stranici www.jupol50.ba, moći će ostaviti svoju poruku, lijepe misli, želje, osjećanja ili čestitku, te time izraziti pripadnost ili naklonjenost ovoj robnoj marki uz očekivanja, koja neka važe kao vodilja JUPOL-u za sljedećih 50 godina.

Program JUB Home Painter Vam olakšava izbor boja i tekstura za najtipičnije slučajeve.
Prilikom kupovine JUBIZOL fasadnog sistema, izrada obračunske simulacije za Vaš objekat je besplatna.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba